Copyright

Copyright

Azzal, hogy belépsz a www.kavezona.hu valamelyik oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

-A bejegyző szerzőjogi tartalmi felelősséget vállal az írásáért.

-Tilos a site egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala. Ezt a jogot fenntartjuk magunknak mint az oldal tulajdonosai.

-A lap tartalmát kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezre mentheted vagy kinyomtathathatod, de e adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos.

-A saját bejegyzéseidet természetesen máshol is publikálhatod!

- A www.kavezona.hu oldalunk teljes körű felhasználása ingyenes valamennyi felhasználónk részére. Ahhoz, hogy ezt számotokra hosszú távon fenntarthassuk, az oladalainkon , fizetett hirdetéseket jelenítünk meg. E reklámok megjelenítése tehát a szolgáltatás része, attól nem elválasztható, ezért kérjük, hogy semmilyen formában ne használjon semmilyen, reklámmegjelenítést gátló szoftvert oldalunk látogatása közben.

-Nem használhatod oldalunkat arra, hogy olyan információkat tegyél közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.

-Tilos az oldalról kifelé mutató öncélú link felhelyezése ez az oldal tulajdonosának privilégiuma.

-Tilos az oldal spam-elése.
-Amennyiben szükségesnek itéljük meg a bejegyzéseket moderáljuk, súlyos esetben a regisztrációt töröljük.

Elnézést, a hozzászólás nem engedélyezett ezen a területen.