Gyerekkorunkból biztosan sokan emlékeztek a KROWKA vajkaramellára, na ez ugyanaz kávéban :)

Nagyon finom, komplex, kiegyensúlyozott  savtartalommal, egy  olajos lefolyású karamell bomba. Állítólag némi “black cherry”-t is lehet benne érezni. Én nem éreztem, mindent elnyomott a karamella. Kár hogy a Cubám elfogyott (nem baj jött új szállítmány csak más ültetvényről), mert szívesen házasítanám a kettőt :)

Az ültetvény Ernesto Mednez tulajdonában El Salvador területén a Santa Ana vulkán lankáin terül el, csodálatos termőtalajon. (a szőlőnek is jót tesz a vulkáni talaj :)

Nem bírtam tovább várni: 1 hetes pörkölés csapolás közben.

Kremája világos mogyoróbarna eszpresszóként. Kapucsínónak is kiválóan megállja a helyét!

Itt és most! A vélemény szent, a hozzászólás szabad!

Hozzászólás beküldéséhez belépés szükséges. Belépés »