A napokban feléltem az utolsó adagot a meglévő Cubámból. Érdekes eddig magában soha nem pörköltem, hanem mindig “ízesítőként” adtam a keverékeimhez ami narancsos fűszerességet adott a kávénak. Magában pörkölve furcsa új dolgokkal szembesültem. A kávé pörkölésekor a második crack kezdetén az első olajcsepp megjelenésekor leállítottam a pörkölést. (Nem szeretem igazán az olajos pörkölést) De már ekkor késő volt, pár másodperc alatt a kávé olajban úszott. A kávéról annyit tudok, hogy tavaly október és november között szüretelték, mosták és napon szárították

Kifejezetten kellemes testes eszpresszót lehet belőle főzni aminek erős pörkölt földimogyoró íze van meg egy kis fekete bors.

Itt és most! A vélemény szent, a hozzászólás szabad!

Hozzászólás beküldéséhez belépés szükséges. Belépés »