Archívum: “Kávézók” kategória

A nagy nevű német kávégyártó és forgalmazó október 30-án megnyitja első üzletét Magyarországon, Budapesten az új Aréna Plazában (Kerepesi út XIV. kerület, Puskás Stadion mellett).

A szemes és őrölt kávék vásárlása előtt meg is lehet kóstolni a választott terméket egy csésze eszpresszó vagy kapucsínó formájában, kellemes kávézói környezetben.

Újdonság, és bevallom számomra egy kicsit furcsa, de nem csak kávékat árul majd a bolt, hanem játékokat, elektronikai és ruházati cikkeket is.

Nekem nem ízlenek az csemege boltokban kapható Tchibo kávék (szerintem nagy részt, ha nem kizárólag robuszta kávéból állnak), egyet kivéve az Espresso Gusto Originale-t (piros-fekete csomagolású), melynek őrlési finomsága az egyik legjobb a magyar üzletekben kapható őrölt kávék között, így nagyon jó eszpresszó készíthető belőle és az ára is barátságos (kb. 500-600 Ft/250 g).

Egyébként az Auchan-ban most szemeset is árultak ebből a márkából, 0,5 kg kb. 1800 Ft, ha jól emlékszem (Sajnos a hétvégi bevásárlásunk során nem volt belőle, vagy már elkapkodták).

Remélem a Tchibo üzletével  bővülni fog a minőségi kávékat áruló szakboltok hazai palettája.  Ha arra járok, biztos tesztelni fogom.

Comments 4 hozzászólás »